VAEV и партнерите во проектот RESTORE се сретнаа на 17-ти и 18-ти јануари и одржаа трет состанок за превод на проектот ??

Home Новости VAEV и партнерите во проектот RESTORE се сретнаа на 17-ти и 18-ти јануари и одржаа трет состанок за превод на проектот ??